Keulemans geeft (Bouw)advies

U kiest niet voor een bouwkundig adviesbureau, maar juist voor een deskundig persoon met begrip, inzicht en interesse voor uw project of vraagstuk. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, betrouwbaarheid, en duidelijkheid zijn mijn kernwaarden om een project van hoge kwaliteit op te leveren.

Wat kan ik voor u betekenen?

Vakkundig en persoonlijk advies

Gaat u binnenkort een project opstarten of een woning of gebouw aankopen? Wilt u de brandveiligheid van uw gebouw in kaart laten brengen? Zoekt u ondersteuning tijdens het (ver)bouwtraject? Of wilt u de onderhoudsvoorzieningen vastleggen in een meerjarenonderhoudsplanning? Ik beoordeel uw project en geef advies over de aanpak en projectmogelijkheden.

 

Bouwinformatie

Is voor u het bouwproces lastig te volgen, maar wilt u er toch meer over lezen, zodat u goed voorbereid bent voordat u eraan begint? Ik help u op weg. Er zijn veel bouw gerelateerde websites die interessante informatie bieden. Via onderstaande links vindt u informatie over bouwregelgeving, (ver)bouwen, subsidie mogelijkheden en gecertificeerde adviseurs/inspecteurs.