OPRICHTING

Keulemans Vastgoedbeheer is in 2011 opgericht door Koen Keulemans. Als bouwkundige heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in het beheren en onderhouden van vastgoed en het begeleiden van opdrachtgevers tijdens (ver)bouwprojecten.
Na het afronden van de MTS Bouwkunde ben ik gaan werken bij een woningcorporatie. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan als toezichthouder en projectleider is in 2000 de overstap gemaakt naar een bouwkundig adviesbureau. Voor verschillende vastgoedobjecten in portefeuille van opdrachtgevers zoals, schoolbesturen, gemeenten en verenigingen van eigenaars heb ik als projectleider zorg gedragen voor het technisch beheer, inspecties, bouwbegeleiding en financiële verantwoording van projecten.

Vanaf 2005 werk ik bij een grote woningcooperatie in Tilburg als projectleider Planmatig onderhoud. Het beheren en onderhouden van de bestaande voorraad zijn mijn voornaamste taken.

Vanaf 2004 sta ik ingeschreven bij SERTUM, Instituut Onderhoudskundige Vastgoed. Als erkend Onderhoudskundige Vastgoed geef ik al ruim 12 jaar onafhankelijk advies.

Om je als professional te ontwikkelen, is het volgen van studie noodzakelijk.

  • In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht voor de opleiding “Bouwkunde” met als afstudeerrichting “Projectmanagement”.
  • In 2012 heb ik de opleiding behaald “Integraal Vastgoed Adviseur” en “Integraal Vastgoed Inspecteur” aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Op basis van de Rgd-BOEI systematiek kan een object worden geïnspecteerd en volgt een integraal adviesrapport. Met deze expertise beantwoord ik graag uw vraagstukken over “Vastgoedbeheer en onderhoud”. Voor vragen en informatie ben ik bereikbaar op telefoonnummer 06-53379848. 
Of stel uw vraag via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

> Ga naar contactformulier