Zakelijke dienstverlening

Beheer en onderhoud van woningen of woon- en utiliteitsgebouwen is meer dan het bewaken van een stapel stenen. Er komt veel kijken bij vastgoedbeheer en voor u als eigenaar is het een tijdrovend geheel. Keulemans Vastgoedbeheer en Bouwadvies kan hierin adviseren en zelfs het beheer voor u verzorgen.

Inzicht

Keulemans Vastgoedbeheer en Bouwadvies inventariseert en voert inspecties uit volgens NEN 2767 of RGD BOEI. Heeft u nog geen inzicht in de kwaliteit van uw vastgoed? Ik help u met het opstellen van een projectplan. Inventariseren, inspecteren en rapporteren zijn de hoofdstukken die verder worden uitgewerkt, waardoor het juiste technisch- en financiele inzicht wordt verkregen.

Ondersteuning

Zoekt u ondersteuning voor (ver)bouw- en inspectiewerkzaamheden? Met een integrale aanpak en gezamenlijke uitgangspunten, help ik u met het uitwerken van een kwalitatief hoogwaardig project.

Vragen of vrijblijvend advies nodig? 

Voor vragen en informatie ben ik bereikbaar op telefoonnummer 06-53379848. Of stel uw vraag via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

> Ga naar contactformulier